referenties

Simone ervaar ik als een doortastende, sterke persoonlijkheid, die bereid is zich volledig in te zetten voor jongeren en hun omgeving. Simone combineert visie met praktische daadkracht. Ook is ze collegiaal. Fijn om mee samen te werken!
- Pieter Kleinjan, Adjunct-directeur Wartburg College R'dam/Dordrecht
  (LinkedIn, 2011)

Simone Willems werkt als ambulant schoolbegeleider bij Yulius, expertise organisatie voor geestelijke gezondheid. In een kwaliteitsonderzoek uitgevoerd in 2011 (de gegevens zijn anoniem verwerkt) beoordeelden leerlingen, ouders en scholen hun ervaring met Simone Willems als volgt.

We zijn heel tevreden over de voortgang van P in dit leerjaar. Dat heeft alles te maken met het veilig maken van zijn leeromgeving. Hiervoor werken we op een prettige manier samen. We vinden de begeleiding deskundig, op maat, kindgericht, beschermend maar ook uitdagend, respectvol.
- ouders

De ambulant begeleider op deze school is bijzonder deskundig op zowel individueel gebied (de individuele leerling) als ook op het gebied van de groep en coaching, ze neemt veel initiatieven en initieert regelmatig beleidsvoorstellen die de ontwikkeling van de school ten goede komen. Daarnaast is ze als persoon bijzonder integer en gezellig om mee samen te werken.
- docent

Heb altijd fijn contact met de begeleider. Zij heeft ook goed contact met R en met de leerkrachten. Ze helpt ons goed door de trajecten heen die doorlopen moeten worden zoals de begeleiding naar het reguliere onderwijs.
- ouders

Ben zeer tevreden over de ambulante begeleiding van onze leerling. Vooral omdat ze op een deskundige, professionele, integere en zeer betrokken wijze de lijntjes tussen leerling, ouders en school strak trekt.
- docent

Simone is een geweldig iemand die vanuit de mogelijkheden die er zijn een bepaald probleem aanpakt. Positieve manier van werken, erg fijn.
- docent